Innovation og udvikling af restaurationsbranchen

Innovation og udvikling af restaurationsbranchen

Restaurationsbranchen udvikler sig på lige fod med alle andre erhverv. Ser man på udviklingen i Nordjylland er der sket meget de sidste mange år og det lader ikke til at stoppe, der er et væld af spændene restauranter, cafeer og barer fordelt i hele byen. Branchen har været lag ned under Corona pandemien, men er endelig ved at få fodfæste igen.

 

Vi har derfor planlagt et ARF Netværksmøde hvor vi:

 

  1. Først får besøg af Anders Justenlund som er Lektor ved UCN, som i de sidste mange år har haft fingeren vel placeret på pulsen i forhold til restaurationsbranchens udvikling både i forhold til de lokale gæster, men også i forhold til turisme.
  2. Derefter vil Birgitte Wad fra DRC (Danmarks Restauranter og Caféer), fortælle lidt om hvordan arbejdsmiljø og arbejdsforhold har udviklet sig i restaurationsbranchen igennem tiden. Birgitte er uddannet advokat og har arbejdet som HR chef/direktør i Forsvaret, Politikens Lokalaviser, Tivoli, Madklubben og nu ansvarlig for ESG og HR indsatsen i DRC.

  3. Til sidst vil Bastian Leander Andersen som er Stifter og medejer af Gedulgt, fortælle os lidt om hvordan han har udviklet og markedsført sine virksomheder på en ny og innovativ måde.

 

 

Tilmelding nødvendig. Begrænset antal plaser.


Tilmelding ved Finn Hvillum på mail@fh-consulting.dk

 

6. maj 2024 - 16:05